Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový jedálenský stôl Forma Moderna s doskou s dizajnom modrého mramoru a vyrezávanou čiernou nohou 238 cm

EM32623

Jedálenský stôl Forma Moderna bude pôsobivým stredobodom vašej jedálne. Sofistikované spojenie moderného talianskeho dizajnu s exkluzívny mramorovým vizuálom prinesie do priestoru pocit luxusu a kombinácia modrých a sivých odtieňov pôsobí elegantným dojmom.

V siluete stola dominujú pôvabné krivky a moderné hladké povrchy. Vrchná doska je obdĺžniková, s výrazne zaoblenými rohmi a jemne prehnutými hranami. K jej minimalistickému tvaru vytvára kontrast prepracovaná podstava. Tvoria ju dve nohy s polkruhovitým pôdorysom. Sú umiestnené v strede stola a vytvárajú koncept jednej valcovitej nohy s dizajnovým predelom v strede. Steny podstavy zdobia vyrezávané oválne organické tvary, ktoré sa prepájajú so zaoblenými líniami vrchnej dosky.

Podstava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a jej povrch pokrýva čierny živicový náter. Plná farba prináša do dizajnu moderný dotyk a nohy stolíka tak pôsobia ako moderné skulpturálne dielo.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a zaručuje vám odolný a ľahko udržiavateľný povrch. Očarí vás exkluzívnym dizajnom modrého mramoru s podmanivou kresbou v zemitých odtieňoch sivej a hnedej, ktorý prinesie do priestoru nádych luxusu. Jedálni dodá očarujúci vizuálny element a vrchná doska s dĺžkou 238 cm vám poskytne stolovacie miesto pre 10 hostí.

Stôl sa hodí do jedálne zariadenej v neutrálnych prírodných odtieňoch, kde vynikne jeho podmanivý vizuál. Môžete ho doplniť stoličkami v príbuzných sivých a modrých odtieňoch. Mramor pôsobí luxusným dojmom a pôvabná silueta podstavy dodá priestoru nádych modernej elegancie. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 209,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Modrá ►Sivá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné jedálenské stoly