Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco jedálenský stôl Continuo s béžovo zlatou podstavou a vrchnou doskou s dizajnom bieleho mramoru 240 cm

EM32621

Jedálenský stôl Continuo bude štýlovým stredobodom vašej domácnosti. Moderný taliansky dizajn spája luxusný mramor a zlatú farbu v sofistikovanej kompozícii inšpirovanej estetikou art deco štýlu. Za vrchnú dosku s dĺžkou 240 cm usadíte osem až desať osôb.

Na prvý pohľad vás očarí originálna podstava stola. Dominujú v nej rovné a zalomené línie, ktoré vytvárajú dizajn ležatej osmičky. Pôsobí ako avantgardné skulpturálne dielo a tento funkčný nábytok má vďaka nej aj pridanú estetickú hodnotu. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s elegantným náterom v svetlom odtieni šampanskej zlatej. 

Metalický akcent výborne korešponduje so zemitými tónmi mramorovej kresby na vrchnej doske. Na mliečnom bielom pozadí sa odvíja distingvovaný naturálny vzor hnedého a sivého žilovania. Vrchná doska je vyrobená z porcelánu, ktorý vám zaručuje odolný a ľahko udržiavateľný povrch

Vrchná doska má obdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi a jemne zakrivenými hranami, ktorý pôsobí kontrastne voči rovným líniám a uhlom podstavy. Vizuálne ich prepája vysoký lesk porcelánu a zlatej farby, ktorý vám pomocou odrazov svetla pomôže priestor rozžiariť.

Stôl Continuo prinesie do vašej jedálne nádych luxusu a elegancie. Môžete ho skombinovať s jedálenskými stoličkami so zlatými nožičkami v art deco štýle či s ďalším mramorovým nábytkom. Objavte ďalšie štýlové kúsky s moderným taliansky dizajnom v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 359,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Zlatá ►Béžová ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Moderné jedálenské stoly