Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco okrúhly jedálenský stôl Esté s dizajnovou podstavou a mramorovou vrchnou doskou oblačná sivá 150 cm

EM32619

Jedálenský stôl Esté v sebe spája moderný taliansky dizajn s prvkami art deco štýlu. Stane sa pôsobivým stredobodom vašej jedálne, ktorý prinesie do priestoru nádych elegancie a luxusu. Za vrchnú dosku s priemerom 150 cm usadíte 6 osôb.

V tvare jedálenského stola dominujú pôvabné krivky a oblúky. Vrchná doska má okrúhly tvar a je vyrobená z porcelánu, ktorý vám poskytuje pevný a ľahko udržiavateľný povrch. Zdobí ju exkluzívny dizajn bieleho mramoru s kresbou v naturálnych zemitých odtieňoch hnedej a sivej. Vysoko lesklý povrch a svetlá farba vám pomôžu priestor presvetliť, zatiaľ čo mramorový vizuál prináša do kompozície nádych luxusu.

Vrchná doska je uložená na podstave, zloženej z dvoch poloblúkových nôh, ktoré sa chrbtami dotýkajú. Podstava je vyrobená z kvalitných MDF dosiek, s lakovaným povrchom v oblačnej sivej farbe. Vnútro prehnutých oblúkov je vykladané vertikálnymi lamelami v naturálnej orechovej hnedej farbe dreva, ktorá sa výborne prepája s odtieňmi kresby kameňa na vrchnej doske a dodáva modernému dizajnu teplý akcentový prvok. Exkluzívny mramor, geometrické tvary a lineárne zdobenie prinášajú do dizajnu honosnú estetiku art deco štýlu.

Jedálenský stôl Esté je skvelým doplnkom do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie dotyk elegancie a luxusu. Sofistikovaná kompozícia farieb a štruktúr robí z tohto funkčného nábytku očarujúci dekoratívny prvok zároveň. Môžete ho skombinovať s jedálenskými stoličkami s čalúnením v svetlých naturálnych odtieňoch či s príborníkom Esté, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 409,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Biela ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly