Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný sklenený okrúhly jedálenský stôl Vita Naturale s dizajnovou hnedou drevenou podstavou 130 - 140 - 150 cm

Jedálenský stôl Vita Naturale bude štýlovým stredobodom vašej jedálne. Do priestoru prinesie luxusný nádych moderného talianskeho dizajnu a sofistikované spojenie dreva a skla pôsobí elegantným dojmom. Vrchnú dosku je možné vybrať v priemere 130 cm, 140 cm a 150 cm a vytvoríte tak stolovacie miesto pre 5 až 6 osôb.

Dizajnu dominuje extravagantná podstava, vyrobená z dreva v príjemnej orechovej hnedej farbe. Jej hladké povrchy zdobí jemná kresba letokruhov, ktorá zdôrazňuje prírodný charakter materiálu. Drevo priestor zútulní a prinesie pocit tepla.

V siluete prevládajú výrazné krivky. Tri nohy stola prechádzajú v dramatických líniách do troch vrcholov, na ktorých je umiestnená vrchná doska. Oblé tvary vytvárajú plynulý a harmonický vizuál, pôsobiaci elegantným dojmom. Zložitý symetrický tvar zasa podčiarkuje moderný štýl.

Vrchná doska je okrúhla a priehľadná, čo umožňuje naplno vyniknúť podstave. Takisto dizjan odľahčuje a vytvára ľahký a vzdušný vzhľad. Nemusíte sa však obávať jej krehkosti - je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré je mimoriadne odolné. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne vysokú pevnosť.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, ktorej  chcete dodať dominantný vizuálny prvok. Hodia sa k nemu stoličky v naturálnych zemitých odtieňoch. Sofistikovaná kombinácia prírodne pôsobiaceho dreva s moderným sklom spraví z tohto nábytku ozdobu vášho jedálenského priestoru. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 139,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly