Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný sklenený obdĺžnikový jedálenský stôl Urbano s bielymi prekríženými nožičkami 140 cm / 150 cm / 160 cm / 180 cm

Jedálenský stôl Urbano je stelesnením čistého moderného talianskeho dizajnu. Sofistikovaná kombinácia bielej farby a skla vytvára vzdušný vizuál, ktorý priestor nezaťaží. Atypická silueta podstavy zasa prináša do kompozície elegantný prvok v minimalistickom štýle.

Vrchná doska má klasický obdĺžnikový tvar. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré vám poskytuje odolný povrch, nenáročný na údržbu. Je priehľadná, no nemusíte obávať jej krehkosti. Bezpečnostné sklo sa vyrába temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a materiál nadobudne mimoriadnu pevnosť. Vyznačuje sa tiež charakteristickou zelenkavou hranou, ktorá je na vrchnej doske oblo zbrúsená.

Sklo dáva priestor vyniknúť jedinečnej podstave stola. Jej tvar dizajn oživí, no zároveň zachová jeho minimalistické tendencie. Štvorica nožičiek podopiera vrchnú dosku v centrálnej časti. Majú plochý tvar a sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Majú elegantný zakrivený tvar, ktorý dodáva dynamiku distingvovanému prekríženému dizajnu. Povrch nožičiek pokrýva biely lak. Výborne ho dopĺňajú štyri lesklé chrómové úchyty, cez ktoré sa nožičky napájajú na vrchnú dosku.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky. Biela farba podstavy sa hodí do jedálne v svetlých odtieňoch. Môžete pridať ďalší nábytok zo skla či chrómu. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší minimalistický moderný nábytok z rovnakej kolekcie Urbano, ktorý nájdete v našej ponuke.

Vrchná doska je dostupná v dĺžke 140 cm, 150 cm, 160 cm a 180 cm. Stôl má výšku 75 cm a šírku vrchnej dosky 95 cm v každom variante. Odporúčaná šírka pre jedno stolovacie miesto je 55 cm. V prípade, ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

769,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Sklo ►Biela ►Priehľadná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly