Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny retro obdĺžnikový jedálenský stôl Ygritte so zaoblenými hranami zo svetlo hnedého burl dreva 243 cm

EM32609

Jedálenský stôl Ygritte bude originálnym stredobodom vašej domácnosti. Minimalistický dizajn osviežujú retro prvky a výnimočné burl drevo vytvára na jeho povrchu podmanivý organický vzor.

Stôl má obdĺžnikový tvar s dĺžkou 243 cm a poskytne stolovacie miesto pre osem osôb. Jeho vrchná doska sa plynule prelieva do dvoch plných nôh na bočnej strane. Prechod v elegantnej krivke pripomína tzv. waterfall nábytok, populárny v 30. a 40. rokoch minulého storočia a dodáva dizajnu šarmantný retro nádych. V siluete inak dominujú rovné línie a hladké povrchy, ktorý vyvárajú moderný minimalistický vizuál.

Stôl je vyrobený z dyhy z burl dreva, ktoré má jedinečný vzhľad a pôvod. Nepochádza z konkrétneho stromu, ale charakterizuje ho spôsob rastu. Ide o drevo z nevypučaných výhonkov, ktoré sa manifestujú ako hrče na stromoch. Drevo má asymetrickú štruktúru s atypickou kresbou letokruhov a tiež je tvrdšie a koncentrovanejšie. Dizajn naplno využíva vizuálny potenciál materiálu. Dyhy tvoria geometrickú skladu s originálnou kresbou na každej jednej časti.

Svetlá hnedá farba v kombinácii s prírodným materiálom pôsobí teplým a útulným dojmom. Stôl Ygritte môžete skombinovať s modernými stoličkami s dreveným rámom či so stredovou dekoráciou v podobe živej zelenej rastliny. Vďaka svojmu naturálnemu vizuálu sa tiež hodí do chát či zrubov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 729,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Retro štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Preglejka ►Jedálenské stoly z dreva