Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený obdĺžnikový jedálenský stôl Balco s béžovou kovovou podstavou s dizajnom bambusových stoniek 191 cm

EM32565

Jedálenský stôl Balco vás očarí svojím originálnym vizuálom pripomínajúcim bambusové stonky. Kombinácia kovu a skla pôsobí moderným dojmom a svetlá béžová farba dodáva nábytku eleganciu.

V siluete stola dominujú rovné línie a pravé uhly. Na prvý pohľad vás upúta originálny rám stola, zložený z kovových tyčí s výraznými okrúhlymi spojmi, ktoré vizuálne pripomínajú bambusové stonky. Stôl má štyri štíhle nohy, ktoré vo vrchnej časti spájajú dve obdĺžnikové spojnice.

Nižšiu vypĺňajú diagonálne línie s krátkymi asymetrickými priečkami s rovnakými výraznými kĺbmi, ako zvyšok rámu. Vzniká tak dodatočný úložný priestor v podobe police. Jej sofistikovaný dizajn taktiež naplno vyniká vďaka priehľadnej obdĺžnikovej vrchnej doske, položenej na vyššej spojnici. Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré poskytuje odolný povrch s nenáročnou údržbou. Bezpečnostné sklo sa vyrába temperovaním, pri čom sa mení vnútorná štruktúra materiálu a nadobúda vysokú pevnosť.

Rám stola pokrýva náter v elegantnej béžovej farbe. Lineárne tvary v kombinácii s priehľadným sklom a svetlou farbou vytvára ľahko pôsobiaci vzdušný dojem, ktorý priestor vizuálne nezaťaží. Stôl Balco sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde ho môžete doplniť stoličkami so svetlým štíhlym rámom. Je tiež vhodný na terasy či do zimných záhrad, kde sa jeho prírodou inšpirovaný dizajn prepojí so živými rastlinami. Priestoru dodá originálny vizuálny prvok s moderným dotykom.

Stôl je vhodný aj na použitie v exteriéri, avšak odporúča sa skladovanie v interiéroch, nakoľko dážď môže náter poškodiť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

909,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Záhradné stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Béžová ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly