Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklený okrúhly jedálenský stôl Forma Moderna s dizajnovou drevenou podstavou v orechovej hnedej farbe 120 - 130 - 140 cm

Jedálenský stôl Forma Moderna prinesie do vašej jedálne originálny centrálny prvok. Sofistikovaná kombinácia skla a dreva dodá miestnosti nádych elegancie a moderný taliansky dizajn vytvorí luxusný vizuál, ktorý očarí vašich hostí.

Dizajnu dominuje originálna podstava, vyrobená z masívneho jaseňového dreva. Tvoria ju tri nohy, z ktorých každá má zalomenú kosoštvorcovú siluetu. Na bokoch sú prepojené, čo vytvára celistvý dynamický vizuál. Rovné línie a zjemnené zaoblené uhly dodávajú siluete stola elegantný vzhľad.

Povrch jaseňového dreva pokrýva náter v orechovej hnedej farbe. V kombinácii s jemnou prírodnou kresbou letokruhov prináša do dizajnu prírodný element a pocit tepla, ktorý kontrastuje s moderným charakterom skla.

Podstavu výborne dopĺňa okrúhla priehľadná vrchná doska z bezpečnostného skla. Tento materiál zaručí odolný povrch, ktorý nevyžaduje náročnú údržbu. Vyrába sa zahriatím klasického skla na vysokú teplotu a jeho následným prudkým schladením, pri čom sa zmení vnútorná štruktúra materiálu a nadobudne mimoriadnu pevnosť. Vrchnú dosku je možné zvoliť s priemerom 120 cm, 130 cm a 140 cm. Vytvoríte tak stolovacie miesto pre 4 až 5 osôb.

Stôl sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde geometrická kompozícia podstavy vytvorí výrazný dekoračný prvok a zároveň zachová minimalistický charakter miestnosti. Môžete ho skombinovať so stoličkami v prírodných zemitých odtieňoch. Ak vás očaril elegantný luxus súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 759,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►S jednou nohou ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly