Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s dizajnovými nohami a bielou mramorovou doskou 180 - 220 - 260 cm

EM32556

Jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej jedálne nádych modernej elegancie. Súčasný taliansky dizajn vás očarí naturálnymi štruktúrami v štýlovom minimalistickom prevedení. Farebná kombinácia bielej a hnedej pôsobí sofistikovaný dojmom a rozkladacia vrchná doska vám poskytne stolovacie miesto pre až 10 osôb. Tento nábytok je tak dokonalým spojením krásy a funkčnosti.

Vrchná doska má minimalistický obdĺžnikový tvar so základnou dĺžkou 180 cm. Na stranách sa nachádzajú dva vysúvacie panely, ktoré umožňujú jej predĺženie na 220 cm a 260 cm. Je vyrobená z porcelánu, ktorý poskytuje odolný povrch s jednoduchou údržbou.

Vrchnú dosku zdobí exkluzívny mramorový dizajn. Na mliečnom bielom pozadí sa odvíja jemná sieť žilovania v zemitých hnedých a sivých odtieňoch. Tento prírodný vzor dodáva nábytku organický element, zatiaľ čo charakter mramoru zdôrazňuje luxusný vzhľad.

S tónmi kresby kameňa výborne korešponduje orechové hnedé prevedenie nôh. Bohatá škála odtieňov je organizovaná do lineárneho vzoru a vytvárajú vizuál pripomínajúci letokruhy dreva. Nohy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a zabezpečujú výbornú stabilitu stola.

Ich tvar prináša zaujímavú variáciu do moderného dizajnu. Sú ploché a hranaté, s výrazným zalomením v polovici dĺžky. Ich umiestnenie vytvára kompozíciu pripomínajúcu avantgardné dielo.

Stôl sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie elegantný centrálny prvok. Môžete ho skombinovať so stoličkami v prírodných zemitých odtieňoch. Ak vás očaril luxusný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Mramor ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly