Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco rozkladací okrúhly jedálenský stôl Forma Moderna s vrchnou doskou s mramorovým dizajnom biela béžová 120 cm

EM32555

Jedálenský stôl Forma Moderna prinesie do vašej domácnosti moderný štýl s nádychom art deco štýlu v prevedení súčasného talianskeho dizajnu. Svetlá farebná paleta a mramorový vizuál pôsobia exkluzívnym dojmom a tento nábytok tak bude elegantným stredobodom vašej jedálne.

Dizajnu dominuje vrchná doska, ktorá je vyrobená z porcelánu so štylizovaným mramorovým vzorom. Na mliečnom bielom pozadí sa odvíja minimalistická hnedá kresba kameňa s lineárnou tendenciou. Vytvára kontrast k oblej siluete vrchnej dosky a zároveň korešponduje s farbou podstavy. Porcelán vytvára pevný a odolný povrch s nenáročnou údržbou. Jeho lesk, v kombinácii so svetlou farbou vám tiež pomôže priestor rozžiariť.

Vrchná doska má okrúhly tvar s priemerom 120 cm. Jej polovice je možné od seba odtiahnuť, pri čom sa priestor v strede vyplní panelom. Okrúhly tvar sa zmení na oválny s dĺžkou 170 cm a stôl vám pri úplnom roztiahnutí poskytne miesto pre 8 osôb.

Podstava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s lakovaním v béžovom odtieni šampanského. Lesklý povrch vytvára zlatistý vizuál, ktorý v kombinácii s mramorom prináša do dizajnu nádych art deco štýlu. Stôl má štyri nožičky s výrazným zalomením v strede a podstava tak pripomína pôvabnú siluetu presýpacích hodín v modernom lineárnom prevedení.

Stôl prinesie do vašej jedálne elegantný nádych honosnej estetiky 20 rokov. Sofistikovaná kombinácia bieleho mramoru a zlatej šampanskej farby je nadčasová a do priestoru prinesie luxus. Môžete pridať stoličky so zlatými nožičkami a poťahom v naturálnych zemitých odtieňoch. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 519,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►Oválny ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Porcelán ►Okrúhle jedálenské stoly ►Oválne jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly