Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s doskou s mramorovým dizajnom 160 - 200 - 240 cm

EM32554

Jedálenský stôl Vita Naturale vás očarí sofistikovanou kombináciou mramoru a svetlej zlatej šampanskej farby. Moderný taliansky dizajn s nádychom elegantného art deco štýlu prinesie do vašej jedálne očarujúci centrálny prvok inšpirovaný honosnou estetikou 20. rokov.

Obdĺžniková vrchná doska je vyrobená z porcelánu a zdobí ju exkluzívny mramorový vzor v zemitých odtieňoch hnedej a béžovej na svetlom pozadí. Lesklý povrch podčiarkuje luxusný vizuál a porcelán je tiež mimoriadne pevný a nenáročný na údržbu.

Základnú dĺžku 160 cm je možné pomocou dvoch panelov na bočných stranách predĺžiť na 200 cm a 240 cm. Stôl vám tak poskytne miesto pre až 10 osôb.

Podstava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s elegantným náterom v svetlom béžovom odtieni šampanského. Vďaka lesklému laku pôsobí zlatistým dojmom, ktorý podčiarkuje luxusný charakter mramoru a do dizajnu prináša prvok art deco štýlu.

Vrchná doska je uložená na štyroch nohách, ktoré vychádzajú z jej centra a klesajú k zemi v šikmej línii. Na kratších stranách stola prepája každú dvojicu lineárna spojnica, ktorá zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Plochý tvar nôh vytvára štíhly a elegantný vizuál.

Jedálenský stôl sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie luxusný prvok. Paleta svetlých farieb priestor rozžiari a delikátny mramorový vzor bude dominantným dekoračným elementom miestnosti. Ak vás očarila elegancia súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly