Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s bielo-hnedou mramorovou doskou a orechovými nohami 140 - 200 cm

EM32552

Jedálenský stôl Vita Naturale vás očarí sofistikovanou paletou zemitých odtieňov a moderným štýlom v prevedení súčasného talianskeho dizajnu. Kombinácia dreva a mramoru dodá priestoru naturálny nádych a tento nábytok sa stane elegantným stredobodom vašej jedálne.

Stôl má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doskaobdĺžnikový tvar s dĺžkou 140 cm. Pod ňou sa nachádza rozkladací mechanizmus, ktorý umožňuje jej predĺženie na 200 cm a poskytne vám stolovacie miesto pre osem osôb.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu, ktorý vám zaručí pevný a odolný povrch s nenáročnou údržbou. Zdobí ju exkluzívny dizajn mramorovej kresby v naturálnych hnedých odtieňoch na mliečnom bielom pozadí. Svetlá farba v kombinácii s lesklým finišom pôsobí luxusným dojmom a pomôže vám priestor rozžiariť. Rozkladací mechanizmus stola je vyrobený z kovu a má lakovanie v svetlom béžovom odtieni šampanského. Okrem funkčnosti pôsobí aj ako minimalistický dekoračný element.

Vrchná doska je uložená na štyroch nohách, vyrobených z pravej orechovej dyhy. Bohatá svetlá hnedá farba dreva a prirodzená kresba letokruhov prináša do dizajnu pocit tepla. Majú plochý tvar a sú umiestnené diagonálne, čo vytvára zaujímavú variáciu v lineárnom dizajne.

Stôl výborne doplní jedáleň zariadenú v svetlých naturálnych odtieňoch, kde prinesie nádych luxusnej elegancie. Môžete ho skombinovať so stoličkami s dreveným rámom či so stoličkami s čalúnením v svetlých neutrálnych farbách. Objavte súčasný taliansky dizajn s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Biela ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly