Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený okrúhly jedálenský stôl Forma Moderna s dizajnovou hnedou drevenou podstavou s chrómovým detailom 120 - 130 cm

Jedálenský stôl Forma Moderna sa vďaka svojmu modernému talianskemu dizajnu stane hlavnou hviezdou vašej jedálne. Krivky podstavy pôsobia elegantným dojmom a sofistikovaná kombinácia dreva, skla a chrómu prinesie do miestnosti pocit luxusu.

Vrchnú dosku je možné zhotoviť v priemere 120 cm alebo 130 cm a poskytne tak miesto pre 4 až 6 osôb. Je vyrobená z priehľadného bezpečnostného skla, ktoré dodáva dizajnu ľahký a vzdušný vizuál. Tento materiál je však mimoriadne pevný, odolný a nevyžaduje náročnú údržbu.

V tendencii harmonických zaoblených tvarov sa nesie aj dizajn spodnej časti. Stôl je postavený na okrúhlom podstavci z nehrdzavejúcej ocele, ktorý zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Jeho povrch pokrýva lesklý chrómový náter, nadväzujúci na moderný charakter bezpečnostného skla. Prostredníctvom odrazov svetla vám tiež pomôže priestor rozžiariť.

Vrchnú dosku a podstavec spája dominantný prvok z jaseňového dreva v bohatom svetlom hnedom odtieni s jemnou kresbou letokruhov. Hladká oválna línia klesá a stúpa v dramatických oblúkoch, vytvárajúcich tri nohy a tri vrcholy, na ktorých je uložená sklenená doska.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, kde drevo prinesie pocit tepla. Zároveň vytvára protipól k chladnému charakteru skla a chrómu. Harmónia materiálov a jedinečná silueta stola dodajú miestnosti nádych elegantného luxusu. Ak vás očaril sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 699,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►S jednou nohou ►Kov ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly