Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený okrúhly jedálenský stôl Forma Moderna s dizajnovou hnedou drevenou podstavou 130 - 140 - 150 cm

Jedálenský stôl Forma Moderna bude vďaka svojej originálnej podstave ozdobou vašej jedálne. Sofistikovaná kompozícia skla s drevom pôsobí elegantným dojmom a stôl je tak dokonalým spojením krásy a funkčnosti v prevedení súčasného talianskeho dizajnu. 

Vrchná doskaokrúhly tvar a je možné si zvoliť variantu s priemerom 130 cm, 140 cm alebo 150 cm, ktoré poskytnú stolovacie miesto pre 5 až 6 osôb. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré zaručuje odolný a na údržbu nenáročný povrch. Vyrába sa temperovaním klasického skla, ktoré pri tomto procese zmení svoju vnútornú štruktúru a nadobudne mimoriadnu pevnosť.

Vrchná doska je priehľadná, čo vyzdvihuje do popredia originálnu siluetu podstavy. Zároveň dodáva nábytku ľahký a vzdušný vzhľad, ktorý priestor vizuálne nezaťaží. Podstava je vyrobená z jaseňového dreva s lakovaním v prírodnej orechovej hnedej farbe. Drevo prinesie do priestoru pocit tepla a vytvára príjemný kontrast k modernému sklu.

Podstava je zložená z troch prelínajúcich sa oválnych elementov, ktoré vytvárajú tri nohy a tri vrcholy, na ktorých je položená vrchná doska. Celková kompozícia pôsobí avantgardným dojmom a bude pôsobiť ako vizuálna dominanta miestnosti.

Stôl sa hodí do moderne zariadenej obývačky v prírodných zemitých odtieňoch. Bohatá farba dreva pôsobí luxusným dojmom a oblé tvary s hladkými povrchmi dodajú miestnosti elegantný vizuál. Ak vás očaril sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 559,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Okrúhle jedálenské stoly ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly