Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený obdĺžnikový rozkladací stôl Vita Naturale s dizajnovou podstavou z hnedého orechového dreva 160 - 200 - 240 cm

EM32548

Jedálenský stôl Vita Naturale vás očarí sofistikovanou kompozíciou moderného skla a naturálneho dreva v rámci súčasného talianskeho dizajnu. Originálna podstava robí z tohto nábytku nie len funkčný, ale aj dekoratívny stredobod vašej jedálne, zatiaľ čo priehľadná vrchná doska priestor vizuálne nezaťaží.

Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla. Vyrába sa temperovaním klasického skla, ktoré pri tomto procese zmení svoju vnútornú štruktúru a nadobudne mimoriadnu pevnosť a odolnosť. Oceníte tiež nenáročnú údržbu tohto povrchu. Skvele ho dopĺňa rozťahovací mechanizmus v lesklom chrómovom prevedení. Odráža svetlo a v kombinácii s priehľadným sklom tak vrchná časť pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom.

Sklenená doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar s dĺžkou 160 cm. Na bokoch sú umiestnené dva panely, pomocou ktorých ju predĺžite na 200 cm alebo 240 cm. Pri úplnom rozložení tak stôl poskytuje miesto pre až 10 osôb.

Podstava stole je vyrobená z pravej orechovej dyhy v príjemnej naturálnej svetlej hnedej farbe. Drevo pôsobí vďaka jemnej kresbe letokruhov teplým dojmom a vytvára estetický kontrast k moderným materiálom vo vrchnej časti. Štyri nohy majú plochý tvar a sú zošikmené. V spodnej časti sa nachádzajú dve spojnice v tvare V, orientované vrcholom k sebe. Geometrický charakter podstavy vytvára moderný dekoračný element a dodáva dizajnu osobitý charakter.

Stôl sa hodí do moderne zariadenej jedálne, ktorú drevo zútulní. Môžete ho doplniť stoličkami v prírodných zemitých odtieňoch. Sklo pôsobí elegantným dojmom, zatiaľ čo bohatá orechová farba vytvorí v miestnosti farebný akcent. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás prosím kontaktujte.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly