Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový rozkladací jedálenský stôl Vita Naturale s doskou s mramorovým dizajnom hnedá 135 - 205 cm

EM32546

Jedálenský stôl Vita Naturale je jedinečným spojením súčasného talianskeho dizajnu s prírodným vizuálom. Jeho originálna moderná silueta a elegantná paleta hnedých zemitých odtieňov z neho robí centrálny prvok jedálne, ktorý je dokonalým spojením krásy a funkčnosti.

Vrchná doska stola má obdĺžnikový tvar s dĺžkou 135 cm a výrazne zaoblenými kratšími hranami. Rozložením dvoch bočných panelov je možné ju predĺžiť na 205 cm. Kratšia strany rozloženej vrchnej dosky sú rovné a na na dlhšách hranách je viditeľné jemné zakrivenie. Za stôl usadíte 8 osôb.

Vrchná doska má pevný a odolný porcelánový povrch, ktorý nie je náročný na údržbu. Zdobí ju organický mramorový vzor v elegantných hnedých odtieňoch. Tento dizajn, v kombinácia s vysokým leskom porcelánu, vytvára luxusne pôsobiaci element.

Noha stola sa smerom dole symetricky rozširuje a svojím tvarom pripomína pyramídu. Jej steny majú poloblúkový tvar, ktorý zdôrazňuje šikmé hrany. Noha je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s lakovaním v orechovej hnedej farbe. Náter má výrazné vertikálne línie, ktoré pripomínajú letokruhy a vytvárajú vizuál dreva. Príjemné zemité farby pôsobia útulným dojmom a prinesú do jedálne pocit tepla.

Stôl sa hodí do moderne zariadených priestorov, ktoré oživí svojou elegantnou siluetou a sofistikovanou kompozíciou štruktúr. Môžete ho doplniť stoličkami s drevom alebo s čalúnením v odtieňoch hnedej a béžovej. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 889,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Rozkladací ►S jednou nohou ►Kov ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Oválne jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly