Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený rozkladací obdĺžnikový jedálenský stôl Forma Moderna s bielymi mramorovými nohami 180 - 220 - 260 cm

EM32545

Jedálenský stôl Forma Moderna prinesie do vášho domova moderný taliansky dizajn s nádychom luxusu. Sofistikovaná kombinácia skla a bieleho mramoru pôsobí elegantným .vzdušným dojmom a pomôže vám priestor presvetliť. Rozťahovacia vrchná doska robí z tohto nábytku ideálne spojenie krásy a funkčnosti.

Stôl má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie a pravé uhly. Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar s dĺžkou 180 cm. Na stranách sú pod ňou umiernené dva panely, ktorých vysunutím je možné ju predĺžiť na 220 cm a 260 cm. Pri úplnom rozložení tak poskytne stolovacie miesto pre 10 osôb.

Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré zaručuje odolný a ľahko udržiavateľný povrch. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a materiál nadobudne mimoriadnu pevnosť. Priehľadné sklo odhaľuje rozkladací mechanizmus stola v štýlovom chrómovom prevedení, ktorý sa tak stáva prirodzenou súčasťou dizajnu.

Stôl má dve nohy obdĺžnikového tvaru, vyrobené z porcelánu. Ich širšia strany sú umiestnené paralelne s kratšími hranami stola. Minimalistický kvádrovitý tvar s hladkými povrchmi zdobí subtílna sivá kresba mramoru na mliečnom bielom pozadí. Porcelán zaručuje pevnú a stabilnú základňu stola a jeho lesklý finiš v kombinácii s mramorovým dizajnom dodáva nábytku luxusný charakter.

Elegantná kombinácia skla, chrómu a bielej farby je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne v svetlých odtieňoch. Priestor vizuálne nezaťaží a stôl môžete skombinovať so stoličkami s lesklými chrómovými nožičkami. Ak vás očaril luxusný taliansky dizajn, objavte ďalší dizajnový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Sklo ►Biela ►Priehľadná ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly