Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale z hnedého orechového dreva so zlatými detailmi 200 cm

EM32544

Jedálenský stôl Vita Naturale bude pôsobivým stredobodom vašej domácnosti. Moderný taliansky dizajn kombinuje krásu orechového dreva s luxusnými zlatými detailmi a ladné krivky siluety dodávajú nábytku elegantný vizuál. Za vrchnú dosku s dĺžkou 200 cm usadíte 6 až 8 osôb.

Dizajn kombinuje zaoblené línie s rovnými tvarmi a minimalistickými hladkými povrchmi. Vrchná doskaobdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi, ktoré korešpondujú s dvomi extravagantnými nohami stola. Každú nohu tvoria dva plné poloblúkové prvky. Sú asymetricky umiestnené, čo prináša zaujímavú variáciu do moderného dizajnu, zatiaľ čo geometrické tvary zachovávajú minimalistický charakter.

Stôl je vyrobený z pravej orechovej dyhy v bohatom hnedom odtieni. Zdobí ju naturálna kresba letokruhov, ktorá podčiarkuje prírodný charakter materiálu a do priestoru prinesie pocit tepla. Vertikálne hrany nôh zdobia kovové pásy v lesklom zlatom prevedení, ktoré výborne dopĺňajú farbu dreva a dodávajú nábytku luxusný element.

Stôl sa hodí do jedálne zariadenej v neutrálnych zemitých odtieňoch. Moderné priestory zútulní a jeho originálna podstava bude zároveň pôsobiť ako prirodzený dekoračný prvok miestnosti. Elegantný vizuál podčiarknete pridaním doplnkov v zlatej farbe. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 689,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Hnedá ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly