Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny obdĺžnikový jedálenský stôl Vita Naturale s hnedou orechovou doskou a čiernou dizajnovou podstavou 200 cm

EM32529

Jedálenský stôl Vita Naturale prinesie do vašej domácnosti moderný taliansky dizajn s dotykom industriálneho štýlu. Elegantné orechové drevo dodá priestoru pocit tepla a sofistikovaný geometrický vizuál nôh vytvára dominantný dekoračný element tohto nábytku.

Vrchná doska má obdĺžnikový tvar s dĺžkou 200 cm a poskytne vám stolovacie miesto pre 6 osôb. Je vyrobená z pravej orechovej dyhy v príjemnom svetlom hnedom odtieni. Minimalistické hladké povrchy zdobí naturálna kresba letokruhov. Zdôrazňuje prírodný charakter dreva a zároveň dizajn oživí jemnou štruktúrou.

V spodnej časti sa nachádzajú dve nohy s delikátnym drôteným dizajnom. Štíhle línie pôsobia elegantným dojmom. Nohy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a aj napriek vzdušnému vizuálu poskytujú stolu pevné a stabilné zázemie. Povrch pokrýva čierny živicový náter, ktorý vytvára kontrastný farebný akcent a prináša do moderného dizajnu nádych industriálneho štýlu. Konštrukcia je zložená z rovných a diagonálnych línií, ktoré vytvárajú na každej nohe geometrický diamantový motív.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky v zemitých hnedých odtieňov, či do loftových priestorov v industriálnom štýle. Orechové drevo im dodá nádych luxusu a podstava prinesie do priestoru prirodzený dekoračný prvok. Môžete ho skombinovať so stoličkami s kovovými nožičkami alebo s drôteným lustrom s podobnou konštrukciou. Ak vás očarilo spojenie súčasného talianskeho dizajnu a prírodných materiálov, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 609,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly