Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový obdĺžnikový jedálenský stôl Forma Moderna z hnedého orechového dreva s bielou mramorovou doskou 220 cm

EM32504

Jedálenský stôl Forma Moderna vás očarí svojou avantgardnou siluetou. Súčasný taliansky dizajn spája drevo a mramor v sofistikovanej vizuálnej symfónii a elegantná farebná paleta robí z tohto funkčného nábytku hlavného protagonistu modernej jedálne. Stôl posykytne miesto pre 8 osôb.

V dizajne dominujú rovné línie a atypicky zrezané šikmé plochy, ktoré dodávajú tomuto nábytku jedinečný charakter. Stôl je vyrobený z pravej orechovej dyhy v bohatom svetlom hnedom odtieni s jemnou kresbou letokruhov, prinášajúcou do moderného vizuálu teplý prírodný element. 

Do vrchnej dosky je vložená porcelánová tabuľa v bielej farbe s jemným sivým žilovaním. Mramorový vizuál pôsobí luxusným dojmom a matné prevedenie podčiarkuje sofistikovanú eleganciu dizajnu. Porcelán je tiež odolný a povrch nevyžaduje náročnú údržbu. 

V siluete stola dominujú rovné línie a atypické zošikmené plochy. Porcelánová doska má tvar obdĺžnika so zrezanými rohmi. Na tento koncept nadväzujú v trojrozmernom prevedení aj bočné hrany stola. V spodnej časti sa nachádzajú dve nohy. Každá noha je založená z troch plochých drevených štvoruholníkových prvkov. Bočné časti sa smerom nahor zužujú, zatiaľ čo tá stredná sa zužuje smerom dole. Zošikmené línie dodávajú podstave dynamický vizuál a stôl ako celok pôsobí avantgardným dojmom.

Tento nábytok bude ozdobou vášho jedálenského priestoru a zároveň zachová jeho moderný charakter. Mramor a bohatá farba dreva dodajú miestnosti nádych luxusu. Ak vás očarila elegancia súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 409,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Biela ►Hnedá ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly