Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný oválny jedálenský stôl Vita Naturale s dvomi nohami zo svetlého hnedého orechového dreva 240 cm

EM32502

Jedálenský stôl Vita Naturale spája moderný minimalistický vizuál s naturálnou krásou orechového dreva. Súčasný taliansky dizajn dodá miestnosti nádych luxusu a prírodný materiál zasa pocit tepla a útulnosti. Okolo vrchnej dosky s dĺžkou 240 cm usadíte 8 osôb.

Stôl má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú pôvabné krivky a hladké povrchy. Vrchná doska má predĺžený oválny tvar so šikmo zrezanou bočnou hranou. Výbornú stabilitu zaručujú nábytku dve mohutné nohy. Majú polkruhový pôdorys, so zakrivenou časťou umiestnenou paralelne s oblúkmi vrchnej dosky. Dizajn tak pôsobí sofistikovaným ucelený dojmom a do jedálne prinesie elegantný prvok.

Stôl je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Drevo má teplú svetlú hnedú farbu s bohatou variáciou odtieňov vytvárajúcich naturálnu kresbu letokruhov. Na nohách je orientovaná vertikálne a na vrchnej doske plynie paralelne s dlhšími hranami stola. Lineárny vzor pôsobí moderným dojmom a vytvára prirodzený vzor, ktorý korešponduje s minimalistickým konceptom.

Stôl sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde drevo prinesie pocit tepla a elegantného luxusu. Môžete ho skombinovať so stoličkami s dreveným rámom či s čalúnením v naturálnych svetlých odtieňoch. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 749,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Oválne jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly