Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený okrúhly jedálenský stôl Urbano s dizajnovou lesklou chrómovou podstavou 150 cm

EM32501

Jedálenský stôl Urbano vás očarí svojím moderným štýlom a eleganciou súčasného talianskeho dizajnu. Sofistikovaná kombinácia skla a chrómu pôsobí vzdušným dojmom a lesklé povrchy vám pomôžu priestor presvetliť. Originálny tvar podstavy spraví z tohto nábytku dominantný dekoračný element miestnosti.

Vrchná doska je okrúhla a vyrobená z bezpečnostného skla. Vyrába temperovaním klasického skla, ktoré sa zahreje sa vysokú teplotu a následne prudko schladí. Tento proces zmení vnútornú štruktúru materiálu a spevní ho. Vrchná doska stola vám tak poskytuje odolný a na údržbu nenáročný povrch. Je priehľadná, čo dáva priestor naplno vyniknúť jedinečnej kráse podstavy. Za stôl usadíte 6 osôb.

Podstava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s lesklou chrómovou povrchovou úpravou. Jej zrkadlový povrch výborne dopĺňa sklo, odráža svetlo, a stôl tak pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom, ktorý priestor vizuálne nezaťaží.

Vrchná doska je položená na troch atypických nohách. Elegantné ploché štíhle línie vytvárajú tri trojuholníky s predĺženým ostrým uhlom vo vrchnej časti. V spodnej časti sa spájajú, čo zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Geometrický dizajn zdôrazňuje moderný štýl a pôsobí dojmom avantgardného umeleckého diela.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, kde prinesie minimalistický dekoračný element a luxusný vizuál. Vďaka neutrálnej farebnosti ho môžete doplniť jedálenskými stoličkami v odtieňoch presne podľa vašich predstáv. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Urbano v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 749,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Chrómový štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly