Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco oválny jedálenský stôl Gatsby s bielou mramorovou vrchnou doskou a drážkovanými drevenými nožičkami 240 cm

EM32376

Jedálenský stôl Gatsby prinesie do vašej domácnosti opulentnú eleganciu art deco štýlu. Kompozícia rôznych luxusných materiálov a štruktúr robí z tohto nábytku vizuálne pôsobí stredobod jedálenského priestoru.

V siluete stola prevažujú oblé tvary a krivky. Vrchná doska je oválna a s dĺžkou 240 cm vám poskytne stolovacie miesto pre 6 osôb. Je uložená na dvoch mohutných nohách polkruhového tvaru, pri čom zakrivená časť je orientovaná v rovnakom smere ako krivka vrchnej dosky. Ich povrch zdobí vertikálny lamelový reliéf, ktorý nadväzuje na tendenciu geometrických tvarov a zároveň striktné rovné línie vytvárajú estetický kontrast k dominantným oblúkovým tvarom. Každá noha má kovové zakončenie.

Vrchná doska je vyrobená z bieleho mramoru s prírodnou sivou kresbou kameňa. Tento materiál pôsobí exkluzívnym dojmom a výborne ho dopĺňa zlatá farba kovových podstáv, ktorá ešte zdôrazňuje luxusný vzhľad. Zlatá farba sa tiež prostredníctvom teplých tónov prepája s masívnymi medovo hnedými mangovými nohami.

Stôl je ideálnou voľbou do jedální zariadených v art deco štýle, kde ho môžete doplniť stoličkami so zlatými nožičkami a zamatovým alebo buklé čalúnením. Môžete tiež pridať ďalší nábytok s mramorovými prvkami, napríklad z rovnakej kolekcie Gatsby, ktorú nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

1 127,49 € s DPH

Znížená cena!

1 239,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Gatsby

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Mramor ►Drevo / Masív - Mango ►Oválne jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Gatsby