FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny svetlo hnedý obdĺžnikový vidiecky jedálenský stôl Nina s parketovým vzorom na vrchnej doske 200 cm

EM32219

Jedálenský stôl Nina vás očarí krásou masívneho dreva a skvostnou vrchnou doskou s geometrickým parketovým vzorom. Vašej jedálni dodá naturálny dekoratívny prvok a zároveň poskytne stolovacie miesto pre 8 až 10 osôb.

V siluete stola dominujú rovné línie. Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar. Je uložená na podstave, ktorú tvorí štvorica hladkých hranatých nožičiek. V strede sa križujú a podstava tak nadobúda vizuálne zaujímavý tvar pripomínajúci hviezdu.

Šikmé línie nožičiek korešpondujú s dekoratívnym dreveným prarketovým dizajnom vrchnej dosky. Diagonálne umiestnené úzke latky vytvárajú elegantný chevronový vzor. Tento dizajn je vymedzený hladkým rámom, prechádzajúcim do bočných stien vrchnej dosky.

Prírodná svetlá hnedá farba dreva sa hodí do jedální zariadených v neutrálnych odtieňoch, kde môžete pridať príborník či ďalší nábytok z masívneho dreva. Naturálny vzhľad ľahko skombinujete aj so stoličkami z dreva vo vidieckom štýle. Pre zdôraznenie príjemnej domáckej atmosféry môžete tiež pridať dekoráciu v podobe maľovanej vázy, či vzorované textílie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

699,79 € s DPH

Znížená cena!

769,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva