FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vidiecky obdĺžnikový jedálenský stôl Nina z masívneho dreva v svetlej hnedej farbe s parketovým vzorom 160 cm

EM32218

Jedálenský stôl Nina vás očarí pôvabným parketovým vzorom na vrchnej doske, ktorá dodáva tomuto nábytku elegantný dekoračný charakter. Stane sa tak vizuálne atraktívnym centrom vašej jedálne a praktickým stolovacím miestom pre 6 až 8 osôb.

Stôl je vyrobený z masívneho dreva v príjemnej svetlej hnedej farbe s viditeľnou štruktúrou letokruhov. Prírodný materiál pôsobí útulným vidieckym dojmom a evokuje teplo domova. V dizajne dominujú rovné geometrické línie a hladké povrchy.

Váš pohľad okamžite uchváti vrchná doska stola. Jej okraje ohraničuje tenký hladký rám. V strede sa nachádza elegantná symetrická mozaika tvoriaca parketový vzor. Základné tenké latky sú umiestnené v diagonálnom smerovaní a vytvárajú chevronový vzor s centrom v strede vrchnej dosky. 

S týmto dizajnom výborne korešponduje aj tvar štyroch hranatých nožičiek, ktoré sú zošikmené. Ich línie sa križujú a vytvárajú tak originálnu podstavu v tvare osemramennej hviezdy.

Jedálenský stôl Nina je skvelou voľbou do jedální zariadených vo vidieckom štýle, kde vynikne jeho prírodný charakter. Môžete pridať stoličky s drevenými nožičkami a vzorovaným čalúnením, alebo dekoráciu v podobe maľovanej vázy. Môžete ho tiež skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva, napríklad príborníkom s podobným latkovaným dizajnom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

599,69 € s DPH

Znížená cena!

659,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva