FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný okrúhly jedálenský stôl Thanda z ružového mramoru s tmavou kresbou 120 cm

EM32213

Luxusný jedálenský stôl Thanda bude exkluzívnym stredobodom vašej jedálne. Prírodný materiál v kombinácii s výnimočnou ružovou farbou a dynamickým vzorom ozdobí svojím jedinečným vzhľadom každý priestor.

Vrchná doska stola má jednoduchý a moderný okrúhly tvar, s čistými líniami a hladkým povrchom. Je vyrobená z mramoru, ktorý je veľmi obľúbený kvôli svojej odolnosti a pevnosti. Jeho vzhľad sa tiež spája s luxusom a honosnosťou, nakoľko už v minulosti sa mramor používal na stavbu majestátnych chrámov a katedrál.

Povrch dosky zdobí kresba kameňa, ktorej dlhé línie a krivky pripomínajú letokruhy dreva. Farebne prevládajú jemné a delikátne odtiene ružovej, béžovej a bielej, so striktnými vzormi v palete šedých odtieňoch. Jedálenský stôl je tak okrem praktického stolovacieho miesta pre štyri až šesť osôb aj moderným abstraktným dekoračným prvkom.

Jedálenský stôl môžete doplniť stoličkami s exkluzívnym zamatovým či buklé čalúnením, vďaka čomu dodáte miestnosti luxusný art deco nádych. Čierna kovová podstava s prekríženými nožičkami zasa pôsobí moderne a stôl tak môžete doplniž aj do jedální v nadčasových neutrálnych odtieňoch sivej, pri ktorých vyniknú jemné ružové odtiene kameňa.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 509,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Ružová ►Mramor ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly