FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná mramorová obdĺžniková vrchná doska stola Thanda v ružovej farbe s kresbou kameňa v odtieňoch sivej 240 cm

EM32212

Vrchná doska stola Thanda dodá vašej jedálni moderný a dizajnový prvok. Okrem podmanivého vizuálu vás tiež uchváti svojou impozantnou veľkosťou s dĺžkou 240 cm a môžete tak vytvoriť stolovacie miesto pre osem až desať osôb. 

moderný obdĺžnikový tvar s rovnými líniami a hladkým povrchom. Je vyrobená z ružového mramoru s výraznou prírodnou kresbou. Prirodzený vzor plynie v diagonálnych líniách a symfónia svetlých pastelových odtieňov ružovej a béžovej v kombinácii s kontrastnou paletou sivej pôsobí dojmom moderného abstraktného umeleckého diela.

Mramor je obľúbeným materiálom vďaka svojej tvrdosti a odolnosti. V minulosti sa využíval pri výstavbe katedrál, palácov, či pri tvorbe najslávnejších sochárskych diel. Aj vďaka tomu má reputáciu exkluzívneho materiálu, ktorý vnesie do priestoru nádych luxusu a honosnosti. 

Tento charakter môžete ešte zdôrazniť kombináciou s kovovou podstavou v zlatej farbe, čím dodáte vašej jedálni opulentnú art deco estetiku. Hodia sa tiež stoličky so zamatovým alebo buklé čalúnením. Ak preferujete modernú eleganciu, dosku môžete umiestniť na jednoduchú kovovú podstavu v čiernej farbe, pri ktorej vyniknú ružové pastelové odtiene. Je tiež skvelou voľbou do neutrálne pôsobiacich konferenčných či zasadacích priestorov, ktorým chcete dodať výrazný, no prirodzený dekoratívny prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 489,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►Ružová ►Mramor ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly