FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná obdĺžniková mramorová vrchná doska jedálenského stola Thanda v ružovej farbe s tmavou kresbou 200 cm

EM32211

Vrchná doska Thanda dodá vašej jedálni nádych elegantného luxusu. Vašich hostí očarí pôvabnou ružovou farbou a s dĺžkou 200 cm vytvorí stolovacie miesto pre 6 až 8 osôb.

Doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar s hladký povrchom. Dizajnu dominuje výrazná kresba kameňa. Na svetlom ružovom povrchu plynú v diagonálnom smere tmavé pásy. Tento prírodný vzor odhaľuje vrstvy kameňa a široké spektrum farieb, od svetlej ružovej, cez bielu až po sofistikovanú paletu čiernej a sivej.

Mramor je obľúbený kvôli svojmu jedinečnému vzhľadu, ktorý vyvoláva dojem exkluzivity a luxusu, no tiež vďaka svojej pevnosti a odolnosti. V kombinácii s kovovou podstavou v zlatej farbe vám pomôže docieliť honosnú estetiku art deco štýlu, ktorý môžete ešte zdôrazniť napríklad stoličkami so zamatovým či buklé čalúnením.

Ak preferujete čistú modernú eleganciu, dosku môžete tiež umiestniť na jednoduchú čiernu kovovú podstavu a stane sa tak hlavnou hviezdou vašej jedálne. Vrchná doska Thanda je tiež skvelou voľbou do zasadacích priestorov. V kombinácii s neutrálnymi odtieňmi šedej zažiari ružový mramor a miestnosti dodá príjemný pastelový farebný akcent.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Home ►Jedálenské stoly ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►Čierna ►Ružová ►Mramor ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly