FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový okrúhly jedálenský stôl Siam s bielou mramorovou vrchnou doskou s otočným tanierom v strede 150 cm

EM32159

Jedálenský stôl Siam v sebe spája moderný dizajn a praktickú funkčnosť. Za stôl usadíte 6 hostí, ktorí určite ocenia jedinečný otočný tanier umiestnený v strede vrchnej dosky.

Stôl je postavený na prekrížených kovových nožičkách, ktoré mu dodávajú vizuálne zaujímavý moderný prvok. Ich povrch má čierny práškový nástrek, ktorý dodáva matný vzhľad. Prepojí ich s minimalistickou tmavou mramorovou kresbou na vrchnej časti stola. Valcovitý tvar nožičiek tiež korešponduje s okrúhlym tvarom dosky.

Vrchná doska stola má bielu farbu s mramorovou kresbou, ktorá príjemne kontrastuje s tmavou spodnou časťou. Kombinácia čiernej a bielej je univerzálna a stôl tak môžete umiestniť do jedálne zariadenej v neutrálnych farbách či monochromatických odtieňoch, no umožňuje vám tiež pridať výraznejší farebný akcent, napríklad v podobe pestrých jedálenských stoličiek.

Povrch stola je pokrytý bezpečnostným sklom, ktoré je obľúbené vďaka svojej vysokej odolnosti a pevnosti. Umožňuje tiež ľahkú údržbu. Mramorová kresba dodáva nábytku nádych luxusu, ktorý môžete ešte zdôrazniť pridaním ďalších exkluzívne pôsobiacich materiálov, napríklad príborníkom s mramorovými prvkami, lesklou zlatou metalickou dekoráciou, alebo stoličkou so zamatovým či buklé poťahom.

V strede okrúhlej vrchnej dosky je umiestnený vyvýšený otočný tanier s priemerom 75 cm. Tento prvok je inšpirovaný dizajnom stolov, ktoré sú obľúbené najmä v Číne. Rôzne druhy pokrmov tu bývajú umiestnené v miskách v strede stola a vďaka otáčacej časti všetci stolujúci na jedlo pohodlne dosiahnu.

Okrúhly tvar tiež v tejto kultúre symbolizuje jednotu, harmóniu a plynulosť konverzácie, pri ktorej sú si všetci rovní. Jedálenský stôl Siam tak bude nie len praktickým miestom pre obedy či večere v kruhu rodiny a priateľov, no tiež spoločenským centrom vašej domácnosti.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

864,45 € s DPH

Znížená cena!

949,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Keramika ►Okrúhle jedálenské stoly ►Otočné ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly