FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový antracitový čierny okrúhly jedálenský stôl Valldemossa s prekríženými nohami 120 cm

EM32143

Moderný stôl Valldemossa dodá vašej jedálni elegantný dizajnový centrálny prvok. Pohodlne za neho usadíte štyri až šesť osôb.

Na prvý pohľad vás zaujme sofistikovaná antracitová čierna farba okrúhlej vrchnej dosky. Sivé podtóny v tomto odtieni zjemňujú celkový vzhľad stola a vytvárajú jemný kontrast s čiernymi nožičkami. Vrchná doska je pokrytá vrstvou bezpečnostného skla, ktoré jej zaručuje mimoriadnu pevnosť a odolnosť. Tento povrch je tiež nenáročný na údržbu, takže ho oceníte aj z praktického hľadiska.

Nožičky sú vyrobené z kovu s čiernym matným práškovým nástrekom. Sú prekrížené a ich plochý tvar im dodáva dynamický vzhľad. Tento zaujímavý vizuálny prvok kontrastuje s jednoduchou vrchnou doskou a robí zo stola ideálny doplnok do moderne zariadených jedální.

Ak chcete priestor oživiť, môžete pridať jedálenské stoličky s farebným čalúnením a čiernymi kovovými nožičkami. V kombinácii s neutrálnymi sivými a béžovými odtieňmi zasa vytvoríte nadčasový vzhľad. Skvele tiež doplní sklený či chrómový nábytok, čím dosiahnete sofistikovaný moderný vzhľad interiéru.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

363,95 € s DPH

Znížená cena!

399,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Keramika ►Okrúhle jedálenské stoly ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly