FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Provensalský luxusný jedálenský stô Miel compo so zdobeným vyrezávaním s vintage béžovou farbou 184 cm

EM31942

Provensalský jedálenský stôl Miel campo je vyrobený vo vintage svetlej béžovej farbe a na prvý pohľad mu dominuje jeho štýlová vyrezávaná výzdoba po jeho bočných stranách. Vychutnávanie si jedla v spoločnosti najbližších pri elegantnom provensálskom jedálenskom stole bude odteraz vašou najobľúbenejšou časťou dňa. Tento stôl vyniká nielen svojím nádherným dizajnom, ale aj kvalitným spracovaním, čo z neho robí skutočný kúsok luxusného nábytku. Krémovo svetlá šedá s patinou a s decentným vyrezávaným zdobením predstavuje črty provensalského nábytku. Za stôl pohodlne usadíte štyri osoby.

Detailné vyrezávanie, ktoré tvoria pravidelné elipsy po celej jeho šírke, je skvelým príkladom precíznej remeselnej práce a dodáva stolu osobitý a štýlový charakter. Nožičky sú štýlovo priečne spájané, čo nielenže dodáva stolu okrem zaujímavého náboja, ale aj stabilitu a pevnosť, čím zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť. Stôl sa bude vinímať do provensalsky zariadejen štýlovej jedálne spolu s ďalším nábytkom, ktorý bude tiež vyzdobený podobným vyrezávaným vzorom prípadne sa hodí aj k nábytku ,ktorý je v provence či vintage štýlele s obdobným farebným svetlošedým prevedením, a hodí sa do kombinácie s ďalším nábytkom z kolekcie Miel campo.

Tento stôl bude skvele ladiť s ďalším provensálskym nábytkom v jedálni, ako sú elegantné stoličky a príborníky s jemným vyrezávaním a bielym vyhotovením. Jeho výnimočný dizajn a vysoká kvalita ho robia ideálnym doplnkom pre luxusne zariadené jedálne, ktoré v sebe nesú nádych šarmu a elegancie. Urobte zo svojej jedálne miesto, kde sa bude vaša rodina a hostia cítiť ako doma, a doprajte si jedinečné zážitky pri spoločných chvíľach strávených pri stole Miel Campo.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 519,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Miel Campo

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske jedálne ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Miel Campo ►Provensálske jedálenské stoly ►Provensálsky nábytok do kuchyne ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Béžová ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva