Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový rozkladací stôl Urbano s chrómovými nohami a bielou mramorovou doskou 160 - 200 - 240 cm

EM31288

Jedálenský stôl Urbano prinesie do vašej domácnosti moderný luxus. Súčasný taliansky dizajn kombinuje nadčasový mramor a elegantný chróm v sofistikovanej kompozícii, ktorý dodá jedálni vizuálne podmanivý centrálny prvok a zároveň miestnosť pomocou bielej farby a lesklých povrchov presvetlí.

V siluete nábytku dominujú minimalistické rovné línie a hladké plochy. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar s dĺžkou 160 cm a na jej bočných stranách sú umiernené dva panely, vďaka ktorým ju môžete predĺžiť na 200 cm a 240 cm. Pri úplnom rozložení tak získate stolovacie miesto pre až 10 osôb.

Vrchná doska má exkluzívny dizajn bieleho mramoru s jemnou sivou kresbou, ktorý dodáva stolu luxusný vzhľad. Je vyrobená z porcelánu a poskytuje pevný povrch s nenáročnou údržbou. Lesklý finiš zdôrazňuje eleganciu mramoru a výborne korešponduje s chrómovým prevedením podstavy.

Stôl má dve ploché nohy, ktoré sa podopierajú vrchnú dosku v strednej časti a v zošikmených líniách klesajú smerom dole. Atypicky zrezané uhly z nich robia výrazný moderný dekoračný prvok, a lesklý chrómový povrch zasa zúročuje v netradičnom dizajne odrazy svetla. Nohy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.

Stôl je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, kde mramor prinesie dotyk luxusu. Môžete ho skombinovať s ďalším lesklým nábytkom či stoličkami v neutrálnych odtieňoch bielej alebo sivej. Ak vás očarila elegancia čistého talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Urbano v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Biela ►Strieborná ►Porcelán ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly