Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čalúnená jedálenská stolička Chateau s predĺženými bočnicami a modrozeleným zamatovým poťahom 92 cm

EM32733

Luxusná jedálenská stolička Chateau je dokonalým spojením klasického dizajnu a prepracovaných detailov, ktoré z nej robia štýlový doplnok pre zámocké a elegantné interiéry. Stolička je čalúnená kvalitným mikrovláknom so zamatovým finišom v jemnom modrozelenom odtieni. Tento materiál ponúka nielen príjemný pocit na dotyk, ale aj vizuálny luxus, ktorý oživí akýkoľvek jedálenský priestor.

Dominantným prvkom stoličky sú jej predĺžené bočnice, ktoré dodávajú nábytku jedinečný vzhľad a zabezpečujú pohodlie pri sedení. Medené okrúhle nity, ktoré lemuje operadlo a bočné strany, pôsobia luxusným dojmom a krásne kontrastujú so zamatovým poťahom. Čierne drevené nohy pridávajú stoličke stabilitu a jemný zámocký štýl, ktorý dopĺňa jej celkový elegantný vzhľad.

Sedacia časť je pohodlná a dostatočne priestranná na dlhé večere. Pre jej mohutný a čalúnený dizajn sa skvele hodí do jedálenských priestorov, kde môže poslúžiť ako výrazný akcentový prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

699,00 € s DPH

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Luxusné jedálenské stoličky ►Zámocký nábytok ►S nožičkami ►Čierna ►Zelená ►Zlatá ►Modrá ►Klasické ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Čalúnený - Zamat