Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná klasická jedálenská stolička Nature s vyrezávaným zdobením a bambusovým dizajnom opierok béžová 91 cm

EM32592

Stolička Nature prinesie do vašej jedálne nádych honosného luxusu. Vo svojom dizajne spája klasickú eleganciu s vidieckym šarmom.

Rám stoličky je vyrobený z masívneho akáciového dreva a zaručuje pevnosť a odolnosť nábytku. Očarí vás svojím skvostným zdobením a elegantnou siluetou, ktorá kombinuje rovné línie s pôvabnými krivkami. Sedadloobdĺžnikový tvar a jeho široké bočné strany lemuje vyrezávaný horizontálny reliéf. Na jeho rohoch sa nachádzajú hladké obdĺžnikové prvky, ku ktorým sa zo spodnej časti pripájajú nožičky a z vrchnej opierka.

Dizajn nožičiek je inšpirovaný vidieckym nábytkom, pre ktorý sú typické sústruhom tvarované zaoblené siluety. Nožičky tiež zdobia vertikálne vyrezávané línie, ktoré sa vizuálne prepájajú s okrajmi sedadla a rámom opierky.

Chrbtové operadlo má jednoduchý obdĺžnikový tvar a vo jemnom zakrivení sa k nemu pripájajú bočné opierky. Ich vrchná časť je rovná a na prednej strane sa pripája k sedadlu vo výrazne dvakrát prehnutej krivke. Opierky vypĺňa netradičný dizajn, zložený z diagonálnych línií s výraznými kĺbmi, ktoré tvarom pripomínajú stonky bambusu. Do klasickej kompozície tak prinášajú prekvapivý prírodný prvok.

Pohodlné sedenie vám zaručí vysoký sedací vankúš a menší opierkový vankúš. Majú kvalitnú penovú výplň a textilný ľanový poťah, ktorý je príjemný na dotyk. Ich zemitá béžová farba výborne korešponduje so svetlejším odtieňom drevených častí stoličky. Náter je upravený efektom vymytej farby a čiastočne tak odhaľuje pôvodnú farbu dreva. Tento efekt tiež zdôrazňuje vyrezávané štruktúry a dodáva stoličke originálny vintage charakter.

Stolička Nature je skvelým doplnkom do jedálne zariadenej vo vidieckom štýle, kde prinesie honosný klasický prvok. Pri väčších jedálenských stoloch ju môžete využiť pre všetky miesta okolo stola. V menších jedálňach ju zasa môžete umiestniť ku kratším stranám stola, čím dodáte miestnosti elegantný akcentový prvok. Vďaka pohodlným opierkam a čalúneniu sa hodí aj na samostatné umiestnenie do obývačky či spálne, kde zastúpi funkciu kresla.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 059,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky