Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová retro čalúnená jedálenská stolička Helen s poťahom z buklé látky v horčicovej žltej farbe s drevenými nohami 100 cm

EM32566

Jedálenská stolička Helen spája vo svojom originálnom dizajne prvky retro a art deco štýlu. Príjemná horčicová žltá farba v kombinácii s naturálnym vzhľadom dreva priestor zútulní a prinesie do neho pocit tepla, zatiaľ čo buklé látka a zlaté ukončenia nožičiek dodávajú nábytku nádych luxusu.

Rám stoličky je vyrobený z jaseňového dreva v svetlej hnedej farbe s výraznou kresbou letokruhov, ktorá zdôrazňuje prírodný charakter materiálu. Na chrbtovej časti je drevená konštrukcia odhalená. Jemne prehnutý plát je zložený z menších štvrorcových dýh z konsistentnou farebnosťou a odlišnou organizáciou štruktúry, čo vytvára jedinečný organický vzor zarámcovaný geometrickým konceptom. Nožičkyvalcovitého tvaru, ktorý sa smerom dole mierne zužuje. Ich línia je zošikmená a v kombinácii s vzhľadom dreva dodáva nábytku štýlový retro nádych.

V spodnej časti nožičiek sa nachádzajú kovové ukončenia v lesklom zlatom prevedení. Prinášajú do dizajnu luxusný element v duchu estetiky opulentných divokých 20. rokov minulého storočia. Poťah je vyrobený z buklé látky, ktorý sa v 50. rokoch minulého storočia spájala s houte couture módou a patrila medzi charakteristické vizuály luxusnej značky Chanel. Táto asociácia sa preniesla aj do dizajnu nábytku a v súčasnosti je buklé neoddeliteľnou súčasťou moderného art deco štýlu.

Horčicová žltá farba pôsobí elegantným dojmom a zároveň prináša pocit tepla. Na dotyk príjemný poťah zaručuje v kombinácii s penovým čalúnením maximálny komfort. Zaoblený tvar vysokej chrbtovej opierky a sedacej časti zdôrazňuje pocit mäkkosti a je tiež inšpirovaný retro nábytkom.

Stolička Helen výborne doplní jedálenský stôl z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch hnedej. Luxusný charakter miestnosti podčiarknu zlaté dekorácie alebo luster.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

429,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Retro štýlový nábytok ►Art-deco nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Žltá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky