Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná kožená jedálenská stolička Forma Moderna s poťahom v krémovej bielej farbe so sivými dubovými nožičkami 82 cm

EM32525

Jedálenská stolička Forma Moderna je dokonalým spojením modernej elegancie a luxusu. Súčasný taliansky dizajn prinesie do vašej jedálne vizuálne podmanivý element vo forma funkčného nábytku a sofistikovaná farebná paleta dodáva stoličke nadčasový charakter.

Silueta stoličky kombinuje rovné línie, ktoré pôsobia čistým moderným dojmom, a jemné krivky, prinášajúce nádych elegancie. Sedacia časť má minimalistický obdĺžnikový tvar. Dizajnu dominuje výrazná chrbtová opierka s rovnou vrchnou líniou. Na stranách prechádza v elegantnej krivke do výrazných bočníc. Ich spodná časť je zošikmená a nedotýka sa sedadla, čo vytvára štýlový dynamický vizuál.

Sedadlo aj opierka sú čalúnené, s poťahom v svetlej krémovej bielej farbe, ktorý miestnosť presvetlí. Poťah je vyrobený z ekokože a tento materiál podčiarkuje luxusný charakter stoličky. Poskytuje exkluzívny kožený vizuál, je však menej náročný na údržbu ako pravá koža, s výrobou šetrnejšou k životnému prostrediu.

Rám stoličky je vyrobený z dubového dreva. Predné nožičky sú rovné a vo vrchnej časti spojené odhalenou drevenou spojnicou pod sedadlom. Napájajú sa k nej v oblúku, ktorý korešponduje so zjemnenými rohmi vrchnej časti. Zadné nožičky sú výraznejšie zakrivené, s hrubšou spojnicou pod opierkou.

Drevo má svetlú sivú farbu s jemnou kresbou letokruhov. Spolu s krémovým odtieňom poťahu vytvárajú sofistikovanú farebnú paletu a v kombinácii so štruktúrou kože prinesú do miestnosti harmonický prírodný prvok v modernom prevedení.

Stolička výborne doplní jedálenské stoly z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktoré nájdete v našej ponuke. Čalúnenie a opierka poskytujú komfortné sedenie, ktoré oceníte aj v pracovni. Minimalistické prevedenie, jemné odtiene dreva a koža sú skvelou voľbou aj do formálnych reprezentatívnych priestorov, kde prinesú nádych luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

539,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Čalúnený - Koža ►Béžová ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky