Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová jedálenská stolička Teka s ratanovým viedenských výpletom z masívneho dreva v hnedej farbe 87 cm

EM32456

Dizajnová jedálenská stolička Teka je unikátny kúsok do vašej jedálne. Jednoduché oblé línie vytvárajú jedinečný dojem a kopletizujú tak celkový vizuál stoličky. Je vyrobená z masívneho teakového dreva doplnená o ratanový výplet a čalúnené textilné sedadlo. Konštrukcia stoličky je zaoblená do príjemných kriviek, ktoré dodávajú stoličke ľahkosť. Opierka crhbta je vyplnená kvalitným ratanovým výpletom zvaným viedenský výplet vďaka svojmu špecifickému vzorovaniu. Sedadlo sa skladá z mohutnej oblej dosky, ktorá sa nachádza po jeho obvode a z textilného béžového čalúnenia, ktoré dodáva stoličke komfort na sedenie. Dlhé nožičky sú mierne vyhnuté do vonkajších strán. Sú spojené štvorcovou spojnicou, ktorej rohy sú zaoblené tak, aby sa ich upevenie zkvalitnilo. Povrch stoličky je hladký, lesklý v tmavej hnedej lakovanej farbe.

Stoličku odporúčame kombinovať s masívnym nábytkom v tmavých hnedých farbách do jedální kde vynikne jej charatker a jedinečnosť. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

269,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Koloniálny nábytok ►Ratanový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Drevené jedálenské stoličky