FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová škandinávska jedálenská stolička Sika z masívneho dreva v svetlej hnedej farbe 80 cm

EM32417

Štýlová jedálenská stolička disponuje jednodýchymi rovnými aj oblými líniami, ktoré vytvárajú moderný nadčasový dizajn. Stolička sa nesie v škandinávskom štýle, ktorého charakteristika je odrzkadlená na jej vizuále. 

Stolička je ručne vyrobená z masívneho dreva sungkai. Má veľmi dobrú kresbu dreva, jednoducho sa spracováva, má ľahšiu hmotnosť a taktiež je veľmi pevné a odolné. Materiál je preto ideálny pre výrobu nábytku či už po vizuálnej alebo technickej stránke. 

Povrch stoličky je svetlo hnedý s lesklým hadkým povrchom.

Oválne chrbotové operadlo má výraznú drevenú dyhu s miernym zaoblením pre pohodlné opretie. Štvorcové sedadlo taktiež disponuje miernym prehnutím so zaoblenými hladkými stranami. Nožičky, ktoré dodávajú stoličke ľahkosť sú úzke a dlhé vzájomne prepojené drevenými lištami, ktoré zabezečujú lepšiu stabilitu stoličky. 

Jedálenskú stoličku odporúčame kombinovať s masívnym svetlým nábytkom v jedálňach zariadených v jednoduchom škandinávskom štýle v svetlých fárbach ako je biela, béžová, svetlo hnedá či svetlá sivá. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Drevené jedálenské stoličky