FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná koloniálna hnedá jedálenská stolička Star s krémovým čalúneným sedadlom a opierkami na ruky 100 cm

EM32405

Jedálenská stolička Star vás očarí svojou jedinečnou siluetou. Oceníte tiež pohodlné sedenia, ktoré zabezpečí vysoká chrbtová opierka a opierky na ruky.

Rám stoličky je vyrobený z masívneho teakového dreva. Má hlboký a bohatý odtieň hnedej s červenými podtónmi, ktorý je charakteristický pre nábytok v koloniálnom štýle. Sedacia časť je čalúnená a potiahnutá svetlým krémovým poťahom z látky s výrazným tkaním. Takýto materiál pôsobí naturálnym dojmom a výborne dopĺňa viditeľnú kresbu letokruhov na ráme. Do luxusného dizajnu tak preniká nádych prírody.

Tvar stoličky kombinuje rovné línie s elegantnými oblúkmi. Zadné nožičky sú zakrivené a ich línia prechádza do chrbtovej opierky. Predné nožičky sú rovné a so zadnými ich po bokoch spája lineárna spojnica. Ich vrchná časť prečnieva nad sedadlo, kde je zúžená. Prechádza do oblúkový opierok na ruky, ktoré sa pripájajú k zadnej časti. Dominantným vizuálnym prvok je vysoká chrbtová opierka. Vypĺňa ju päť štíhlych vertikálnych drevených valcov so zúženými koncami. Na vrchnej časti sa nachádza operadlo s vyrezávanou zvlnenou spodnou časťou.

Stolička výborne doplní jedálenský stôl v tmavších odtieňoch z masívneho dreva, či ďalší nábytok v koloniálnom štýle z rovnakej kolekcie Star. Môžete tiež pridať dekorácie vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

299,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Star

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Koloniálny nábytok ►Kolekcia nábytku STAR z masívneho dreva Mindi ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Drevené jedálenské stoličky