FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna jedálenská stolička Lawrence s ohýbanou čiernou kovovou konštrukciou a koženým sedadlom 86 cm

EM32400

Stolička Lawrence prinesie do vašej jedálne štýlový industriálny dizajnový kúsok s luxusne pôsobiacimi koženými a zlatými akcentovými prvkami. Upúta vás moderná silueta, ktorá dodáva tomuto funkčnému nábytku aj dekoratívnu funkciu.

Konštrukciu rámu je zhotovená z kovu v čiernej farbe a tvoria ju tenké, ohýbané valcovité línie. Štyri nožičky majú predĺžený tvar U. Prepája ich krížová spojnica, ktorá zaručuje výbornú stabilitu nábytku a maximálnu nosnosť stoličky 150 kg. Chrbtová opierkazaoblenú vrchnú časť a bočné strany mierne presahujú do bokov. Vypĺňa ju trojica vertikálnych línií.

Sedacia časť je na prednej strane rovná a v zadnej časti poloblúková. Pokrýva ju poťah vyrobený z ekokože v tmavej hnedej farbe. Po stranách je upevnený výraznými zlatými kovovými nitmi, ktoré v kombinácii s koženým materiálom dodávajú dizajnu nádych luxusu.

Stoličku sa hodí k jedálenskému stolu s kovovou podstavou v industriálnom štýle. Môžete tiež pridať ďalší moderný nábytok v tmavších odtieňoch z masívneho dreva a kovové metalické dekorácie v zlatej farbe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

109,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky