FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná kožená stolička Gamelua s rámom z hnedého teakového dreva a čalúneným sedadlom z pravej kože v ťavej hnedej farbe 73 cm

EM32396

Jedálenská stolička Gamelua spája exotické masívne drevo a pravú kožu v luxusnom modernom dizajne. Do vašej jedálne vnesie vizuálne zaujímavý prvok a zaoblená opierka vám zaručí pohodlné sedenie.

Rám stoličky je vyrobený z teakového dreva a má teplú tmavú hnedú farbu. Nožičky sú rovné a majú valcovitý tvar. Na bočnej strane sa nachádza plochá zošikmená spojnica. Zadné nožičky plynule prechádzajú v elegantnom zakrivení smerom hore a pripájajú sa k polkruhovej chrbtovej opierke. V strede opierky sa tiež nachádza drevený prvok v tvare V, ktorý zaručuje jej výbornú stabilitu.

Sedacia časť je čalúnená a pokrytá poťahom z pravej kože v svetlom ťavom odtieni hnedej. Tento materiál pôsobí v kombinácii s exotickým drevom luxusným dojmom a jeho svetlejšia farba výborne dopĺňa rám. Stolička sa tak nesie v neutrálnych zemitých tónoch.

Výborne doplní jedálenský stôl vyrobený z tmavšieho masívneho dreva. Hodí sa do jedální zariadených v neutrálnych odtieňoch béžovej a hnedej. Prírodné materiály pôsobia harmonickým dojmom a zároveň dodajú miestnosti nádych sofistikovaného luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

259,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Drevené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky