FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná kožená jedálenská stolička Hethford s čiernou kovovou konštrukciou a hnedým poťahom z ekokože 80 cm

EM32381

Kožená stolička Hethford dodá vašej jedálni moderný a sofistikovaný vzhľad. Kovová konštrukcia má nádych industriálneho štýlu, zatiaľ čo kožený dizajn pôsobí luxusným dojmom.

Silueta stoličky je moderná a minimalistická. Chrbtovú opierku a sedaciu časť spája jednoduchá línia v tvare L. Na bočných stranách sa k nej pripájajú nožičky, ktoré vychádzajú z jedného bodu a smerom do strán sa zošikmujú. Rám je vyrobený z kovu v elegantnej čiernej farbe.

Opierka a sedacia časť majú zaoblené hrany, čo vytvára príjemný kontrast k striktným tvarom rámu. Sú čalúnené a zdobí ich lineárne dekoratívne prešívanie, ktoré pôsobí moderným dojmom. Poťah je zhotovený z ekokože v štýlovej hnedej farbe s červenými podtónmi.

Stolička Hethford je skvelou voľbou do jedální zariadených v industriálnom štýle, kde ju môžete skombinovať so stolom s čiernou kovovou podstavou. Priestoru tak dodáte pomocou koženého čalúnenia luxusný vzhľad. Sofistikovanú farebnú paletu oceníte aj v pracovni, kde doplní moderný písací stôl v čiernej farbe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

159,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky