FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna koloniálna jedálenská stolička Davao z dubového dreva s ratanovým výpletom v tmavej hnedej farbe 89 cm

EM32350

Jedálenská stolička Davao vás očarí kombináciou masívneho dreveného rámu vo vidieckom štýle a pôvabného exotického ratanového výpletu. Pôsobí teplým dojmom a do vašej jedálne prinesie útulnú atmosféru.

Stolička má klasickú siluetu so zakrivenými nožičkami a poloblúkovými spojnicami na stranách pod sedacou časťou. Línia zadných nožičiek plynule prechádza do rámu opierky a vo vrchnej časti má elegantný poloblúkový tvar. Rám stoličky je vyrobený z kvalitného dubového dreva. Na povrchu je viditeľná subtílna kresba letokruhov, ktorá v kombinácii s tmavým hnedým farebným prevedením pôsobí naturálnym dojmom.

Zaujímavú rozmanitosť štruktúr prináša do dizajnu ratanový výplet. Na opierke pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom, s pôvabným viedenským vzorom. Na sedacej časti sú zasa vlákna prepletené do solídneho vzoru rybej kosti.

Jedálenská stolička Davao skvele doplní stôl z exotického dreva v koloniálnom štýle v tmavých teplých odtieňoch. V jedálňach vo vidieckom štýle zasa vynikne silueta stoličky. Naturálne materiálny podčiarknete aj pridaním živej zelenej rastlinnej dekorácie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Drevené jedálenské stoličky