FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová biela provensálska jedálenská stolička Saint Remy s ratanovou sedacou časťou a prekríženou opierkou 89 cm

EM32331

Jedálenská stolička Saint Remy prinesie do vašej jedálne nádych provensálskeho štýlu. Kombinácia čistej bielej farby s elegantnou klasickou siluetou pôsobí jemným a pôvabným dojmom.

Rám stoličky je zhotovený z dubového dreva s bielym náterom, ktorý vytvára príjemný kontrast so sedacou časťou. Tá je pokrytá ratanovým výpletom so vzorom rybej kosti. Jeho teplá hnedá farba prináša do dizajnu prírodný prvok a zaujímavú štruktúru.

Silueta stoličky je inšpirovaná estetikou vidieckeho štýlu. Má klasicky pôsobiacu opierku chrbta s výplňou v tvare X a spojnice medzi nožičkami pod sedacou časťou v poloblúkovom tvare. Línie nožičiek a opierky sú mierne prehnuté.

Stolička je vďaka svojej farbe skvelou voľbou do priestorov zariadených v provensálskom štýle, kde ratanový výplet prinesie zaujímavú štruktúru. Hodí sa tiež k jedálenskému stolu vo vidieckom štýle v svetlých farbách. Do jedálne môžete pridať aj vyrezávaný zdobený príborník.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

159,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske jedálne ►Provensálske jedálenské stoličky ►Provensálsky nábytok do kuchyne ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Drevo / Masív - Ratan ►Biela ►Klasické ►S opierkami