FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová masívna hnedá jedálenská stolička Chicago Cruz Tonet s opierkami na ruky 92 cm

EM32330

Jedálenská stolička Chicago Cruz Tonet dodá vašej jedálni štýlový dizajnový prvok. Očarí vás pôvabnou vidieckou estetikou v modernom prevedení.

Rám stoličky je vyrobený z dubového dreva. Tento materiál je obľúbený vďaka svojej tvrdosti a jedinečnej svetlej hnedej farbe s hustou kresbou letokruhov. Stolička má klasický tvar, ktorému dodávajú jemné zakrivenia nožičiek a opierok na ruky elegantný vzhľad. Vidiecky štýl pripomína aj ozdobne zvlnená vrchná časť chrbtovej opierky a poloblúkové spojnice pod sedacou časťou medzi nožičkami.

Výrazný kontrast k teplo pôsobiacemu dubovému drevu tvorí kovový prvok chrbtovej opierky v tvare X. Jeho čierna farba v kombinácii s odhalenými skrutkami na spojoch prinášajú do dizajnu moderný industriálny nádych a stolička tak pôsobí štýlovým eklektickým dojmom.

Hodí sa do jedálne zariadenej nábytkom z masívneho dreva v svetlých odtieňoch. Skvele tiež doplní jedálenský stôl s kovovou podstavou. V moderných priestoroch vynikne jej klasická, vidiecky pôsobiaca silueta a bude nie len funkčným nábytkom ale aj výrazným dekoračným prvkom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

219,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Drevené jedálenské stoličky