FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová hnedá etno jedálenská stolička Davao s rámom z dubového dreva a ratanovým výpletom 89 cm

EM32329

Jedálenská stolička Davao v sebe spája kvalitné dubové drevo s exotickým ratanovým výpletom v pôvabnej a elegantnej symfónii. Kombinácia štruktúr dodá miestnosti zaujímavý vizuálny prvok, zatiaľ čo hnedá farba pôsobí teplým a útulným dojmom.

Silueta stoličky je klasická a čerpá inšpiráciu z vidieckej estetiky, o čom svedčia jemne zakrivené línie nožičiek, opierok a poloblúkové spojnice medzi nožičkami pod sedacou časťou. Operadlo sa smerom hore mierne rozširuje, čo vám poskytuje dostatok miesta pre pohodlné opretie. Rám je vyrobený z masívneho dubového dreva. Táto drevina je v nábytkárstve považovaná za exkluzívny materiál, keďže je vďaka pomalému rastu stromov veľmi pevná, čo zaručuje trvácnosť a odolnosť výrobkov.

Chrbtovú opierku vypĺňa vzdušný ratanový výplet s viedenským vzorom. Rovnakým materiálom je pokrytá aj sedacia časť stoličky, kde sú vlákna spletené do vzoru rybej kosti. Táto kombinácia vzorov prináša do jednofarebného dizajnu štrukturálnu rozmanitosť. Ratan je vďaka svojej flexibilite mimoriadne obľúbenou exotickou drevinou, ideálnou na vytváranie rozličných výpletov. Do dizajnu tiež prináša nádych etno štýlu.

Jedálenská stolička Davao výborne doplní stôl z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Kombinácia dubového dreva a ratanových vlákien je tiež skvelou voľbou do priestorov zariadených v koloniálnom štýle. Môžete pridať aj vzorované textílie či etno koberec.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Etno nábytok ►Drevené jedálenské stoličky