FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová čalúnená jedálenská stolička Mendy v tmavej sivej farbe s kovovými čiernymi nožičkami 83 cm

EM32327

Dizajnová moderná jedálenská stolička Mendy vám poskytne dostatok komfortu a štýlovosti do vašej jedálne. Dominantou stoličky je jej zamatové čalúnenie, ktoré je doplnené prešívaním čo vytvára na jej operadle a sedadle  kosoštvorcové vzory. Zamatové čalúnenie má tmavú sivú farbu, ktorá odkrýva svoju svetlejšiu farbu pri prejdení rukou po materiály. 

Chrbtové operadlo je príjemne zaoblené do mierneho U tvaru čo zvyšuje pohodlnosť pri sedení. Bočné operadlá sú  sú spojené s chrbotvým operadlom a taktiež sú praktické pre položenie si rúk. 

Nožičky majú atypický oválny tvar, ktorých spoje sú sústredené v strede spodnej plochy podsedáku pričom sa rozširujú do priestoru. Sú vyrobené z kovu s matnou čiernou farbou, ktorá príjemne ladí s tmavým sivým čalúneným vrchom stoličky. 

Stolička zapadne do moderných jedální zariadených v neutrálnych farbách ako sú biela, sivá, čierna, hnedá. Ideálne je stoličku kombinovať s tmavým dreveným jedálenským stolom s jednoduchými dekoráciámi v strieborných, zlatých alebo vo farbách zariadenej jedálne. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,00 € s DPH

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Do U ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnený - Zamat