FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová čalúnená jedálenská stolička Mendy v tmavej sivej farbe s kovovými čiernymi nožičkami 83 cm

EM32327

Dizajnová moderná jedálenská stolička Mendy vám poskytne dostatok komfortu a štýlovosti do vašej jedálne. Dominantou stoličky je jej zamatové čalúnenie, ktoré je doplnené prešívaním čo vytvára na jej operadle a sedadle  kosoštvorcové vzory. Kosoštvorcový vzor pripomína brúsené hrany diamantu, čím sa vytvára dojem luxusu. Zamatové čalúnenie má tmavú sivú farbu, ktorá odkrýva svoju svetlejšiu farbu pri prejdení rukou po materiály. 

Chrbtové operadlo je príjemne zaoblené do mierneho U tvaru čo zvyšuje pohodlnosť pri sedení. Bočné operadlá sú  sú spojené s chrbotvým operadlom a taktiež sú praktické pre položenie si rúk. 

Nožičky majú atypický oválny tvar, ktorých spoje sú sústredené v strede spodnej plochy podsedáku pričom sa rozširujú do priestoru. Sú vyrobené z kovu s matnou čiernou farbou, ktorá príjemne ladí s tmavým sivým čalúneným vrchom stoličky. 

Stolička zapadne do moderných jedální zariadených v neutrálnych farbách ako sú biela, sivá, čierna, hnedá. Ideálne je stoličku kombinovať s tmavým dreveným jedálenským stolom s jednoduchými dekoráciámi v strieborných, zlatých alebo vo farbách zariadenej jedálne. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,00 € s DPH

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Do U ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnený - Zamat