FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná hnedá jedálenská stolička Hughes s čalúnením z pravej kože s chesterfield prešívaním 80 cm

EM32309

Stolička Hughes dodá vašej jedálni či pracovni luxusný a elegantný vzhľad. Pohodlie vám zaručia opierky na ruky vo výške 70 cm a príjemné čalúnenie z pravej kože.

V siluete dominujú rovné línie, vďaka čomu pôsobí nábytok nadčasovým dojmom. Línie nožičiek plynú až nad sedaciu časť, kde ich prepája opierka na ruky. Zadné nožičky sú mierne zošikmené. Opierky na ruky v zadnej časti prepája poloblúková spojnica, tvoriaca spodnú časť nízkeho operadla s prehnutými bočnými stranami. Vďaka jemným zakriveniam a zošikmenia pôsobí tvar stoličky elegantným dojmom.

Rám je vyrobený z exotického teakového dreva, ktoré je veľmi populárne vďaka svojej vysokej odolnosti. Je tiež mimoriadne flexibilné, čo umožňuje jeho ohýbanie a realizáciu sofistikovaných dizajnov, ako pri tomto nábytku. Jeho bohatá hnedá farba s teplým červenkastým odtieňom dodáva nábytku luxusný nádych koloniálneho štýlu a výborne dopĺňa tmavý hnedý poťah na sedacej časti a opierke z pravej kože. Exkluzívny vzhľad ešte zdôrazňuje chesterfieldové prešívanie čalúnenia.

Stoličku môžete skombinovať s masívnym jedálenským stolom v podobných teplých odtieňoch v klasickom či rustikálnom štýle. Hodí sa aj do pracovní zariadených v koloniálnom štýle, kde ju využijete ako sedenie pre hostí. Luxusný charakter nábytku zdôraznia aj zlaté dekorácie či starožitná lampa.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

389,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Koloniálny nábytok ►Chesterfield sedačky ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky