FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová retro otočná stolička Dover so sivým čalúnením a opierkami na ruky 92 cm

EM32179

Doprajte si maximálny komfort s otočnou stoličkou Dover. Je skvelou voľbou do pracovne, zasadacích priestorov, či jedálne. 

Silueta nábytku je inšpirovaná retro dizajnom. Dominuje jej mohutná sedacia časť, ktorá je otočná o 360°. Má vysokú chrbtovú opierku s vankúšom a opierky na ruky, čo vám v kombinácii s mäkkým penovým čalúnením zaručí pohodlné sedenie aj počas dlhšej doby, napríklad pri práci v kancelárii. Poťahová látka má výraznú štruktúru a elegantnú sivú farbu.

V siluete stoličky prevládajú rovné línie so zaoblenými rohmi. Chrbtový vankúš má dizajnové prešívanie v tvare T, ktoré podčiarkuje štýlový retro charakter nábytku. Sedacia časť je umiestnená na krátkej otočnej nohe, ktorá sa rozvetvuje do štvorramennej podstavy. jednotlivé nožičky sa smerom nadol mierne rozširujú, čím vzniká stabilná základňa stoličky. Nožičky sú vyrobené z kovu s čiernym matným práškovým nástrekom.

Stolička skvele doplní veľký jedálenský stôl v podobných sivých odtieňoch, napríklad s mramorovou vrchnou doskou. V pracovni môžete pridať nábytok v industriálnom štýle a čiernymi kovovými prvkami, alebo moderný lineárny písací stôl so sklenenými prvkami. V menších obývacích priestoroch môže dokonca vďaka svojej mohutnej čalúnenej sedacej časti zastúpiť aj kreslo.

Tento produkt nie je samostatne predajný. Musíte vybrať aspoň 2 množstvo pre tento produkt

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Dover

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné jedálenské stoličky ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kolekcia retro stoličiek Dover